• Tilknyttet sygesikringen, Falck healthcare og Prescriba

Personlig præsentation

 

Faglig baggrund.jpgJeg er født i 1951. Opvokset i en håndværkerfamilie med rødder i den vestjyske muld. Jeg elsker mit arbejde og skal som alle andre finde balancen mellem arbejde, mine nære relationer og min fritid. Balance er et nøgleord for mig i alle livets henseender – fx finde balancen mellem alle modsætningsfyldte egenskaber vi alle rummer – og som der skal være plads til. 

Gennem en opvækst med en selvhævdende far og en opofrende mor har jeg måttet finde balancen mellem at være der for andre samtidig med at jeg gør noget godt for mig selv  - så bedre profession findes ikke til mig.

Min livserfaring bygger på et 28 år langt samliv med mine børns far. Skilsmisse. Nyt ægteskab med min nu afdøde mand efter år med altsheimer og kræft. Mødet med endnu en sjæleven. Og ikke mindst forholdet til mine 6 børnebørn

De grå visdomshår er ikke kommet ud af ingenting, men frem for alt har jeg lyttet til min indre vejleder, fulgt diverse uddannelser og gået i terapi ikke kun for mine klienters men  også for min egen skyld, så jeg i dag kan føle mig som et overmåde privilegeret og rigt menneske.